primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_1Leaders.jpg ">

Betway - лидери в спортните залози

Когато става дума за света на спорта, всяка секунда е важна. Betway се гордее с предлагането на актуална спортна информация, за да направи залаганията ви по-информативни.

Предлагаме конкурентни коефициенти за футбол, баскетбол, ръгби, голф, волейбол и тенистенис. Също така имаме редовни вълнуващи промоции, гарантиращи, че вашето време, прекарано в Betway е забавно. Ако сте запален фен на спорта, който иска да тества знанията си за игрите, можете да разчитате на нас.

Кликнете тук, за да регистрирате акаунт сега и да започнете да залагате в света на спорта, предлаган от Betway.

 

primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_5Sports.jpg ">

Залагайте на любимия си спорт

Интересувате ли се от нещо друго? Изберете от пълното предложение за спортове на Betway, преди да направите първия си залог:

 • Футбол
 • Колоездене
 • Зимни спортове
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Бейзбол
 • Хокей на лед
 • Бокс
 • Дартс
 • Волейбол
 • Хандбал
 • Бадминтон
 • Снукър
primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_2Football.jpg ">

Залагайте на футбол

Футболът без съмнение е най-популярният и най-следен спорт по целия свят. Ако сте един от милионите фенове на този спорт, ще се радвате да разберете, че Betway предлага изчерпателна селекция от различни лиги с различни видове залози, за да тествате наистина футболните си знания.

Въпреки че има три основни възможни резултата във футбола - печалба, загуба или равен, има много други видове залози, които можете да изпробвате и на които да се насладите.

Най-популярните видове залози са:

 • Първи отбор, който ще отбележи: Тази опция ви позволява да залагате на отбора, който смятате, че ще отбележи първи
 • Първо полувреме/Краен Резултат: Можете да заложите на отбора, който ще води в първата половина на играта или този, който ще води в края
 • Голмайстор по всяко време: Можете да заложите на конкретен играч, който ще вкара гол в мача
 • И двата отбора да отбележат: Ако знаете, че ще има много голове, можете да заложите на това двата отбора да отбележат гол в мача
primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_3Boxing.jpg ">

Залагайте на бокс

Betway предлага pay-per-view срещи цяла година. Изживявайте всички удари и бъдете в крак с екшъна на ринга, тъй като ви представяме конкурентни коефициенти, които ще доведат до нокаут.

Ако не сте сигурни какъв тип залог да направите или кого да подкрепите, посетете нашата страница Статистика, за да видите пълна разбивка на всеки турнир и мач, за да ви помогне да вземете по-добро решение.

primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_4Basketball.jpg ">

Залагайте на баскетбол

Бъдете част от всяка забивка, фалшива стрелба или последен наказателен удар, като залагате на всякакъв баскетболен екшън с Betway. Влезте в своя акаунт в Betway, използвайки мобилния си телефон и имайте достъп до хиляди мачове, докато сте в движение.

Регистрирайте акаунт днес и започнете своето онлайн пътуване със спортни залагания със стил. Имайте удобен достъп до различни видове залагания, които ви позволяват да залагате на любимия си отбор и играчи в редовния сезон, чак до плейофите.

След като акаунтът ви е готов, направете депозит, като посетите нашата страница за банкиране и захранете своя акаунт, използвайки някой от нашите безопасни и сигурни методи за депозиране.

primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_6GenSports.jpg ">

Защо да залагате с Betway

Лесният за използване сайт на Betway опрости спортните залагания. Само с едно кликване на бутона ще бъдете изцяло потопени в свят на непрекъснат спортен екшън. Ще имате право на всички наши текущи Промоции

След като се регистрирате, можете да изберете да залагате на което и да е спортно събитие по ваш избор с най-актуалните коефициенти на пазара. Можете да направите единичен или комбиниран залог - силата е във вашите ръце.

primary image~/medialibraries/betway.bg/betwayBG/Bulgaria_7LiveBetting.jpg ">

Залози на живо с Betway

Залозите на живо ви позволяват да залагате на редица различни видове залози с коефициенти, които постоянно се променят с течение на играта. Тези коефициенти зависят от различни фактори и можете да правите свои собствени прогнози въз основа на поведението на играчите, колко картона са получили, как е защитата на всеки отбор и колко гола или точки са отбелязани. Това ви дава много повече контрол върху вашите залози, отколкото при стандартния избор преди мач.

primary image